Oncoextreme - 2017 - Palamos


Oncoextreme Información y resultados 07/05/2017 Palamos (Girona) Carrera Obstaculos Palamos 2017 - Distancia 18 - 7,5 Km consulta las inscripciones, horario, clasificaciones e histórico de otros años.

L’OncoExtreme és una cursa d’obstacles que se celebra al mes de maig, organitzada pel Club Esportiu Palamós i la Fundació Oncolliga Girona. La tercera edició se celebrarà el pròxim 7 de maig.

La cursa es dur a terme a les localitats de Palamós i Mont-ras. Consta de dos circuits circulars, un de 7,5 km i un altre de 18 km, amb sortida i arribada a la platja de la Fosca, a Palamós. S’han de superar al llarg del recorregut una vintena d’obstacles de diversa dificultat. El circuit més curt està pensat per fer en família: els nens a partir de 10 anys poden superar els obstacles tot sols i els menors d'aquesta edat ho poden intentar amb l'ajuda dels pares.

L’objectiu principal és recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncers i els seus familiars dins els programes de la Fundació Oncolliga Girona. Fecha: 07/05/2017

FICHA CARRERA OBSTACULOS PALAMOS
LOCALIDAD:PALAMOS
PROVINCIA:GIRONA
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA:11:00
MODALIDAD:CARRERA OBSTACULOS
KILOMETROS18 - 7,5


CLASIFICACIONES
RESULTADOS

CUANDO ESTE DISPONIBLE CONSULTAR AQUI CLASIFICACIONES 2017
-->

OTRAS PRUEBAS CERCA DE PALAMOS


De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.