Cursa De Muntanya Perseguint La Perdiu - 2016 - Vilanova De Meià


Información y resultados 17/09/2016 Cursa De Muntanya Perseguint La Perdiu sábado, 17 de septiembre de 2016 Carrera VILANOVA DE Meià 2016 distancia 10 Km, podrá consultar las inscripciones, horario, clasificaciones e histórico de otros años

Què és Perseguint la Perdiu?

És una cursa que organitza Meià Runners a la localitat de Vilanova de Meià, al bell mig del Montsec de Rúbies i de la Vall de Meià. Meià Runners és una entitat de corredors formada per membres del poble de Vilanova de Meià i dels municipis del voltant. Aquest grup va néixer el 2011, creat per 5 joves estudiants amb molta il·lusió per fer coses relacionades amb l’esport i amb la natura, i amb moltes ganes de donar a conèixer el Montsec arreu de Catalunya. D’aquí va sorgir la idea de fer una cursa, inèdita fins aleshores en aquell entorn.

Després de molt treball per part de l’organització de Meià Runners i la col·laboració de l’ajuntament de Vilanova de Meià, la cursa i caminada es van poder celebrar el setembre de 2012, amb motiu de la festa major. Aquell dia tot el poble es va implicar ja que l’objectiu era aconseguir el millor pel seu poble i la gran afluència de gent de fora era l’excusa perfecta perquè cadascú posés el seu granet de sorra. L’esdeveniment va ser un èxit, aconseguint l’inesperada xifra de 155 participants. Va venir gent de tota la comarca i província i tots els participants van quedar amb molt bon regust de boca i amb ganes de repetir.

L\'any següent es van incorporar altres modalitats com les curses infantils i es van fer alguns canvis per millorar el recorregut. En la segona edició la participació va arribar fins a 253 corredors i caminadors.

Aquest any 2016 s'organitzarà ja la 5a edició de la cursa. Aquest cop, amb més ambició que mai i, com sempre, intentant que els corredors i caminadors passin una bona estona i gaudeixin de l'esdeveniment.

Enguany la cursa torna a puntuar per a la Lliga de la Noguera.

Les inscripcions són personals i intrasferibles.

La inscripció inclou:
- Samarreta tècnica de Perseguint la Perdiu.
- Entrada gratuïta a la piscina municipal de Vilanova de Meià durant tot el dia.
- Servei de dutxes.
- Participar en el sorteig de lots esportius i d'altres regals al finalitzar la cursa a més dels obsequis oferts pels nostres patrocinadors.
- Aigua el els habituallaments a més de refrescos i entrepà al finalitzar la cursa.
Fecha: 17/09/2016

FICHA CARRERA VILANOVA DE MEIÀ
LOCALIDAD: VILANOVA DE MEIÀ
PROVINCIA: LLEIDA
COMUNIDAD AUTONOMA CATALUÑA
HORA: 18:30
MODALIDAD: CARRERA
KILOMETROS 10


CLASIFICACIONES

RESULTADOS

RESULTADOS AÑO 2012

RESULTADOS AÑO 2013

RESULTADOS AÑO 2014

CONSULTAR AQUI CLASIFICACIONES 2016


OTRAS PRUEBAS CERCA DE VILANOVA DE MEIÀ


De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.