Mabu (marató Buscarró-barxeta) - 2016 - Barxeta


Información y resultados 15/05/2016 Mabu (marató Buscarró-barxeta) domingo, 15 de mayo de 2016 Carrera Barxeta 2016 distancia 46 Km, podrá consultar las inscripciones, horario, clasificaciones e histórico de otros años

Article 1.

El CDME CORREMÓN TRAIL junt amb l'Ajuntament de Barxeta organitzarà un esdeveniment de cursa a peu per muntanya que tindrà lloc el dia 15 de Maig de 2016 amb horari d'eixida de la primera prova a les 8:00h.



Article 2.

La "Marató del Buscarró-Barxeta" és una cursa a peu per muntanya de 43km amb 2.250 metres de desnivell positiu que consisteix a fer una volta circular al massís del Buscarró de la serra de Barxeta passant pels termes municipals de Genovés, Quatretonda, Benigànim, Pinet i Simat de la Valldigna. Per a la realització de la prova els corredors disposaran d'un temps màxim de 10h. Aquesta prova formarà part de la II Challenge Trail Marathon, circuit de tres maratons de muntanya a celebrar d'abril a juny de 2016 a la Comunitat Valenciana.



Article 3. L´ECORRESPONSABILITAT

No abandonar deixalles en la natura, utilitzar els contenidors a disposició, respectar la flora i la fauna, seguir estrictament el recorregut senyalitzat sense utilitzar dreceres. L'organització utilitzarà sempre que siga possible material reutilitzable o reciclable i procedirà a la recollida de possibles substàncies de rebuig en el recorregut.



Article 4. LA SOLIDARITAT

El respecte dels corredors, dels voluntaris, dels patrocinadors i del públic són elements primordials de la Marató del Buscarró-Barxeta.



Article 5. CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

La Marató del Buscarró-Barxeta aconsella als participants estar en molt bona condició física i tenir experiència en aquest tipus de proves. Els participants hauran d'estar preparats per a gestionar unes condicions de cursa de vegades difícils i un estat físic o mental derivats d'un gran esgotament.



Article 6. EDAT MÍNIMA I CATEGORIES

Per a l'esdeveniment s'establiran les següents categories:

Absoluta masculina i femenina: a partir de 18 anys complits l'any de referència. Homes i dones nascuts l'any 1998, o amb anterioritat.

Subcategories de la categoria Absoluta:

Promesa: 18, 19. 20, 21, 22 i 23 anys, és a dir que no complisquen els 24 anys l'any de referència. Homes i dones nascuts entre els anys 1993 i 1998.

Veterà/na: 40 a 49 anys que no complisquen els 51 l'any de referència. Homes i dones nascuts entre els anys 1967 i 1976.

Master: a partir de 50 anys complits l'any de referència. Homes i dones nascuts l'any 1966 o amb anterioritat.

Equip mixt d'un mínim de 4 participants. Tots han de ser identificats amb el mateix disseny d’equipament durant el transcurs de la prova.

Locals


Fecha: 15/05/2016

FICHA CARRERA BARXETA
LOCALIDAD: BARXETA
PROVINCIA: VALENCIA/VALÈNCIA
CODIGO POSTAL: 46667
COMUNIDAD AUTONOMA VALENCIA
HORA: 8:00
MODALIDAD: CARRERA
KILOMETROS 46


CLASIFICACIONES
RESULTADOS

CUANDO ESTE DISPONIBLE CONSULTAR AQUI CLASIFICACIONES 2016


OTRAS PRUEBAS CERCA DE BARXETA


EL TIEMPO EN Barxeta





De Lucas Teano

0 comments :

Publicar un comentario

Este comentario está moderado por el administrador del blog, y no será publicado hasta que este no lo autorice.